Restaurants overzicht

Heb jij moeite met het vinden van een goed restaurant? Wij hebben voor je de top restaurants van Nederland op een rijtje gezet!

Franse keuken

  • Restaurant Goyvaerts in Eindhoven. Geniet van internationaal georiënteerde gerechten waarbij Franse culinaire invloeden een belangrijke rol spelen.
  • Restaurant Witlof in Nijmegen. De keuken van Witlof laat zich het beste omschrijven als klassiek Frans met een knipoog naar het Oosten.

Aziatische keuken

  • Restaurant Izzi in Nijmegen. Dé sushi specialist bij uitstek. Ze serveren heerlijke Aziatische gerechten volgens een fusion concept. Dit concept houdt in dat ze verschillende stijlen en smaken tot heerlijke gerechten combineren en daarmee keer op keer gasten aangenaam verrassen.

Sterren zaken

Vragen?

Heb jij nog vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.

Over ons

Freelance-kok.nl is ontstaan door gepassioneerde koks/ chefs en restaurant eigenaren die hun ideeën, tips en informatie willen delen met iedereen die geïnteresseerd is in koken en de horeca. Heb je een artikel dat je graag op deze website wil plaatsen, of wil je partner worden? Neem dan contact met ons op.