Alles over de Horecava 2021

Dit jaar vind de Horecava plaats op maandag 1 februari 2021. De Horecava zal anders gaan dan normaal, een online event in plaats van fysiek. Het wordt de Horecava Limited genoemd, volledig virtueel en dus online te volgen.

Programma

Het volledige programma is nog niet bekend. De organisatie van de Horecava is op dit moment bezig met het samenstellen van het programma. Via deze pagina kun je alle updates volgen en wanneer het programma 2021 beschikbaar is bekijken.

Locatie

Alle onderdelen zijn online te volgen nadat je je geregistreerd hebt. Je kunt je pas registeren vanaf begin januari. De Horecava 2021 bevat een aantal online “locaties”:

  • Het Podium – het hoofdpodium, een plek waar bijzondere horecaontwikkelingen en prominente sprekers een plek krijgen.
  • Aan tafel – Maak kennis met verschillende smaken, dat digitaal via online proeverijen.
  • De Expert – Hier presenteren verschillende bedrijven oplossingen voor uitdagingen waar veel horecabedrijven momenteel mee te maken hebben.
  • De Business – De plek waar bedrijven zichzelf en hun producten en diensten kunnen presenteren.
  • De Lounge – De plek voor online ontmoetingen. Maak kennis met leveranciers, bedrijven en andere ondernemers.

Prijs

De prijzen verschillen enorm. Voor Horecava 2021 krijg je bij het boeken van een fysieke stand ook nog een jaar lang gratis toegang tot het online platform. Alle actuele prijzen kun je hier vinden.

Vragen?

Heb jij nog vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.

Over ons

Freelance-kok.nl is ontstaan door gepassioneerde koks/ chefs en restaurant eigenaren die hun ideeën, tips en informatie willen delen met iedereen die geïnteresseerd is in koken en de horeca. Heb je een artikel dat je graag op deze website wil plaatsen, of wil je partner worden? Neem dan contact met ons op.